Fokuser på bilens gensalgsværdi

Alt, hvad der mangler ved bilen til at begynde med, rammer dig som en boomerang den dag, du skal sælge. Så tænk som en sælger, når du køber bil.

BILER

Når du forhandler bil, er det en god ide at fokusere på gensalgsprisen. Husk på, at alt hvad der mangler til at begynde med, rammer dig som en boomerang den dag, du skal sælge, så tænk som en sælger, når du køber. Og det skal den oprindelige pris kompensere for.

Derfor er en rabat på sin plads, hvis bilen ikke har en moderigtig farve som hvid, sort, grå, metalblå eller sølv, eller hvis bilen kører på benzin frem for diesel. Samtidig er mangel på sikkerhed også et godt argument for, at prisen skal ned. Du bør derfor også kræve et afslag i prisen, hvis bilen ikke har mindst fire airbags, eller hvis den ikke har fået fem stjerner i Euro NCAP crashtesten. Husk på, at det har selv så lille en bil som den nye Fiat 500 opnået.

Det er også en god ide at væbne dig med tålmodighed. Ofte er helt nye modeller plaget af problemer ved lanceringen, og der kan gå et års tid, før børnesygdommene er kureret. Et blik i krystalkuglen giver grund til at tro, at fremtiden står i miljøets tegn. Både politikere og forbrugere efterspørger renere biler.

Derfor kan du komme omlægning af diverse afgifter i forkøbet ved at købe en bil, der kører langt på literen. Ellers kan du godt regne med at skulle give et forholdsvis stort afslag i prisen, den dag du vil sælge.

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display