Find bilerne med de færreste fejl

Hvis du er på udkig efter en lettere brugt og driftssikker bil uden et alarmerende stort behov for værkstedsbesøg, skal du ikke nødvendigvis gå efter den dyreste model. Syns-statistikkerne viser, at de kan have mange fejl.

BILER

‘Side 1: Find bilerne med de færreste fejl’

Går du efter en stabil og driftssikker brugt bil, betaler det sig ikke nødvendigvis at vælge den dyreste model. I stedet kan du kaste et blik på syns-statistikkerne, der giver et detaljeret billede over fejlraterne hos de enkelte bilmærker og modeller.

 

Der er nemlig ikke nogen entydig sammenhæng mellem pris og kvalitet, fremgår det af en ny undersøgelse over antallet af fejl på en række biler, der er gået igennem et syn.

 

Undersøgelsen er udarbejdet af Applus+Bilsyn og afslører samtidig markante forskelle på, hvor mange fejl, der optræder hos de forskellige bilmærker og modeller, når bilerne skal igennem det lovpligtige syn.

 

Eksempelvis er en 4 år gammel bil Ford Fusion til 99.500 kr. placeret i top med kun 15,7 fejl pr. 100 synede biler. I den modsatte ende af feltet finder vi Volkswagen Passat til 162.200 kr., der med 29,3 fejl pr. 100 synede biler har kvalificeret sig til en bundplacering.

‘Side 2: Find bilerne med de færreste fejl’

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display