Facelift: BMW 6-serie

6-serie Coupé, Cabriolet og Gran Coupé får ansigtsløft

BILER

BMW har tre facelftede 6-serier med til udstillingen i Detroit i starten af januar: Coupé, cabriolet og Gran Coupé. Målet er at give modelserien et mere maskulint look, mens kabinen skal være mere luksuris med nye detaljer og belysning.

BMW ConnectedDrive navigation og infotainment-pakke er standard, mens Concierge Services via et SIM-kort tillader føreren selv at bestemme, hvad han eller hun vil have online adgang til.

 

Alle benzinvarianter får sportsudstødning med en bypass-ventil, der betjenes fra en knap i kabinen og giver mulighed for mere lyd fra turbomotoren.

Ekstraudstyr omfatter elektronisk justérbar undervogn (Dynamic Damper Control og Active Drive) og aktiv servohjælp (Integral Active Steering), mens man også kan få headup-display, aktiv vognbaneassistent og aktiv fartpilot.

Siden debuten for den nuværende modelserie for tre år siden har BMW solgt mere end 80.000 6-serier, hvoraf halvdelen er den store Gran Coupé med to ekstra døre og længere akselafstand.6 eller 8 cylindrede motorer

Motorprogrammet omfatter turboladede benzin- og dieselmotorer, der nu overholder EU6-normen. 8-trins aut.gear er standard. 

CO2-udslippet for den 3-liters diesel med 313 hk i 640d er ned til 139 g/km, men alligevel garanterer BMW, at alle 6-serier kan køre 0-100 km/t på maksimalt 5,5 sekunder. Med 4,4-liters V8 og i M6-udgaverne er 0-100-tiden tættere på 4 end på 5 sekunder.Faceliftet omfatter nye LED-forlygter (standard), nye metalfarver og ændringer af detaljer i kabinen. BMW-nørder kan notere, at nyregrillen nu har ni i stedet for 10 ribber. Grillen er sort på 6-cyl. varianter og mat aluminium på øvrige.

De nye 6-serier forventes til Danmark sidst på foråret.

 

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display