Danmarks bedste bilkøb

Penge & Privatøkonomis årlige bilguide kombinerer i år økonomi med oplevet kvalitet. Dermed kan du købe din næste bil med både fornuft og følelse.

BILER

Et bilkøb begynder i hovedet og slutter i maven. Det betyder, at du kan sætte alle mulige rationelle argumenter op som prisgrænser og behovsanalyser, men det er først, når du sidder i bilen og tager den første prøvetur, at du for alvor bestemmer dig.

»Du kan ikke analysere dig gennem et bilkøb. Vi prøver alle at vælge bil ud fra objektive kriterier, men i sidste ende er det følelserne, som afgør købet,« siger Bil Magasinets chefredaktør Mikkel Thomsager.

Alligevel har Penge & Privatøkonomi i samarbejde med Bil Magasinet sat tal på disse følelser i vores årlige bilguide. Guiden anno 2012 er derfor en kombination af totaløkonomi og oplevet kvalitet, hvor sidstnævnte er vurderet ud fra kriterierne køreglæde, brand value, design og finish. Økonomien er beregnet ud fra faktorer som bilens værditab, brændstofforbrug og forsikringsomkostninger, hvilket giver totale omkostninger pr. kørt kilometer ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display