Bilguide 2013 - Grønskolling er årets familiebil

Hjemmets økonomi, pladsen på bagsædet og sikkerheden dikterer, hvilken bil der er årets bedste familiebil i Penge & Privatøkonomis årlige bilguide. Vinderbilen bliver dog kørt ud på et sidespor, hvis du har mere end to børn i familien. Desuden kåres Danmarks bedste bilkøb.

BILER

En familie tænker langsigtet. I hvert fald når det kommer til bilkøb. Det er sjældent følelserne, der får lov at regere i diskussionen om en ny bil, for familien har fælles behov, som trumfer individuelle ønsker som hestekræfter og læderindtræk. Derfor er familiebilen også kompromisets kunst, hvor økonomi, behov og følelser skal mødes; og gerne i en og samme bil. Familiebilen er blevet en type i sig selv. Selv om den teknologiske udvikling er gået hurtigt de sidste 10 år, har familiens grundlæggende behov ikke ændret sig meget ifølge Johan Juul- Jensen, der er forbrugerøkonom og senioranalytiker i Nykredit.

Lægger du smil og økonomi sammen, skal du i årets store bilguide tale spansk til dit køretøj. De tørre beregninger står Penge & Privatøkonomi for, mens bilglæde og kvalitet bliver vurderet af Bil Magasinets chefredaktør Mikkel Thomsager. Sammen kårer vi bedste bilkøb inden for fem prisklasser ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display