Valutadyk giver kontante fordele

I løbet af december er kurserne på svenske og norske kroner, engelske pund og ikke mindst dollar styrtdykket. Det åbner for meget billige netkøb og billige rejser.

BANK

Dollaren er nede omkring 5 kroner. Svenske kroner nærmer sig 67 øre, også norske kroner er faldet markant til 76 øre for en krone.

Helt galt er det gået med engelske pund, der hastig nærmere sig kursen på euro. I skrivende stund koster 1 pund kun 7,88 kroner.

Rejser
De lave kurser skyldes de seneste meget markante rentenedsættelser, der er en konsekvens af den aktuelle globale krise. Men intet er så dårligt, at det ikke er godt for noget.

Holder du jul i Sverige, Norge, Storbritannien eller USA, er der rigtig mange penge at spare, når du skal omsætte danske kroner til forbrug.

Nethandel
Men skal du ikke rejse, så kan du drage fordel af de lave kurser, når du handler bøger hos det engelske Amazon.com og alle andre varer på det engelske Ebay eller andre europæiske hjemmesider.

Husk at holde dig til websteder inden for EU, da du ikke skal betale moms og told. Køber du varer via en amerikansk hjemmeside, skal der betales told og afgifter.

Beregn valutakurser

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display