Storaktionærs mand i spidsen for Amagerbanken

Advokat Niels Heering bliver ny mand i spidsen for Amagerbankens bestyrelse - helt som storaktionær Karsten Ree har ønsket det.

BANK

Niels Heering er ny bestyrelsesformand i Amagerbanken.

Han afløser Niels Erik Nielsen, der sammen med det meste af bestyrelsen trak sig på onsdagens ekstraordinære bestyrelsesmøde.

Bag Niels Heering står storaktionær Karsten Ree og Finansiel Stabilitet.

Foran ligger opgaven med at få Amagerbanken på ret kurs igen og udpege en ny adm. direktør efter Jørgen Brændstrup, der dog på papiret fortsætter endnu seks måneder.

Den 55-årige jurist sagde ved tiltrædelsen, at bestyrelsen går i arbejdstøjet med det samme.

“Men der kommer ingen programerklæring nu. Vi kan endnu ikke sige noget om nedskrivningerne fremad, simpelthen fordi vi ikke kender bankens sikkerhedsdækninger, så det punkt har vi ingen mening om nu, men vi skal have tid til at sætte os ind i bøgerne,” sagde Niels Heering ifølge borsen.dk.

Ny næstformand i bestyrelsen er Tina Fogh Aagaard. Desuden blev tre af Karsten Rees forretningsforbindelser indvalgt nemlig Hans Boye Clausen, Hans Nielsen og Jens Peter Toft.

Finansiel Stabilitets to bestyrelsesmedlemmer fortsætter, således at bestyrelsen fremover kommer til at bestå af syv medlemmer.

Anbefalede artikler