Ny rentekrig om opsparing

Du kan få op til 3,5 procent i rente, hvis du lader dine penge binde i en længere periode.

BANK


De danske banker kappes for tiden om at tiltrække privatkunder med kapital på kontoen, og det giver sig udslag i en stribe interessante særtilbud fra bankerne.

Er du indstillet på at binde dine penge i en længere periode, kan du for tiden sikre dig ganske fornuftige rentesatser på op til 3,5 procent – og det vel at mærke som fast rente.

Den højeste rentesats på de 3,5 procent finder du blandt andet hos Nykredit, Nordea, Danske Bank og Jyske Bank. Tilbuddet kører kun en begrænset periode, ofte blot dage eller uger, og du skal være indstillet på at have pengene bundet på kontoen i 2-3 år.

Vil du hæve dem før, går du glip af den attraktive forrentning og må affinde dig med en lavere sats.

Binding på 2-3 år
Det er Mybanker.dk, der har registreret, at der den seneste måned er dukket mange tilbud op til privatkunder, og hos Mybanker.dk forventer man, at endnu flere pengeinstitutter følger trop.

Synes du, at bindingen på 2-3 år er i overkanten, kan du hos BRF Bank få en rente på 2,95 procent mod en bindingsperiode på 1 år.

Mybanker.dk understreger dog, at man ikke behøver at binde sine penge i så lang tid for at opnå en anstændig forrentning. Ifølge en opgørelse fra Mybanker.dk kan man eksempelvis få 2,2 procent i rente hos Finansbanken uden binding – hvis man vel at mærke indskyder mindst 50.000 kroner.

Tags

Anbefalede artikler