Nu kan du få et helt nyt betalingskort herhjemme

En udenlandsk bank tilbyder en række fordele med et helt nyt betalingskort, som er gratis at have og bruge hjemme og ude.

  Foto: istockphoto.com  

BANK

Fra og med i dag kan du betale dine daglige indkøb med et nyt kort og samtidig optjene bonuspoint til din næste flyrejse.

Det er med Bank Norwegians nye kreditkort, Norwegian-kortet, at dette bliver muligt.

Med kortet kan du spare op til en rejse hele året og det er det eneste kort du behøver at have med dig på rejsen. Alt du betaler med kortet giver dig CashPoints. Betaler du alle dine varekøb hele året med Norwegian-kortet kan du spare penge når ferien skal bookes. 

CashPoints kan anvendes til hel- eller delbetaling hos Norwegian. I tillæg giver kortet dig ekstra CashPoints når du køber flybilletter hos Norwegian. Du modtager 5 pct. CashPoints på LowFare-billetter og 20 pct. på Flex-billetter.

Betaler du rejsen med kortet omfatter dette samtidig en rejse- og afbestillingsforsikring.

Kortet har ingen årsafgift. Varekøb med kortet er afgiftsfri og rejser du til udlandet tages heller ikke nogen afgifter på kontante hævninger i en bankautomater.

Bank Norwegian etablerede sig i Danmark sidste år og har på det sidste også markeret sig ved at sætte renten op på en indlånskonto.

 

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display