Genvej til gratis penge

Det lyder utopisk i et marked, der er ved at forbløde. Men i dag kan du tjene penge ved at låne penge. FIH Erhvervsbank tilbyder lige nu indlån til en rente langt højere end udlån - men du skal skynde dig at benytte tilbuddet.

BANK

Optag lån i friværdien, og tjen stort på at sætte dem i banken. Der hersker en skævvridning på markedet, som gør, at FIH Erhvervsbank lige nu giver en særdeles attraktiv indlånsrente. Det forventes, at Den Europæiske Centralbank (ECB) sænker renten senere i dag, så du skal skynde dig at udnytte hullet.

13.700 kr. i lommen
I dag kan du optage et F1-lån i realkreditten på én million kroner til en fast, effektiv rente inklusiv bidrag på 5,53 procent indtil 1.1.2010.

Den million kan du binde hos FIH i 12 måneder til en fast rente på hele 6,90 procent – og vil dermed tjene 13.700 kroner på et år på lånte penge.

For at opnå den høje rente, skal du indskyde minimum 50.000 kroner på FIHs såkaldte “Pro 12” indlån, der binder dine penge i 12 måneder til en fast rente. Til gengæld er FIH medlem af Det Private Beredskab fra 13. oktober, så hver en krone, uanset beløb, er dækket i tilfælde af konkurs.

Genbrug stempelafgiften
For at udnytte fidusen til fulde, skal lånet dog optages med henblik på brug. Ved et nyt lån skal du betale 1,5 procent i stempelafgift, og gevinsten ved indlån hos FIH er dermed væk.

Men hvis du har gæld i dit nykøbte hus eller alligevel overvejer at optage lån i friværdien, kan du enten genbruge stempelafgiften eller vælge at se stort på den. For FIH er kommet julen i forkøbet og giver dig lige nu gratis penge til markedets højeste rente.

Læs om, og opret konto hos FIH
Her er dine penge sikret mod bankkrak
Sammenlign banker og indlånsrenter
Se de aktuelle udlånsrenter

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display