Få et gratis banktjek af ekspert

Penge & Privatøkonomi søger 3 personer, som vil have forhandlet bedre vilkår i banken af bankdoktor.dk

  Foto: istockphoto.com  

BANK

Du er i job og har grundlæggende orden i økonomien. Men alligevel har du på fornemmelsen, at du betaler for meget til din bank. Lyder det velkendt, har du nu en unik chance for at få gjort noget ved det ganske gratis og slippe billigere fremover.

Sammen med eksperterne i bankdoktor.dk søger Penge & Privatøkonomi nu 3 personer/par til en artikel. Bankdoktor.dk har ekspertise i at finde den rigtige bank til den rigtige pris for deres kunder - og i artiklen viser vi, hvor stor årlig besparelse der kan være at hente som privatkunde.

Hvad kræver det af dig?
Vi søger almindelige bankkunder, som har lån i banken på mindst 150.000 kroner. Du må ikke være i RKI, du skal være i job og have en fornuftig økonomi. Hvis du er interesseret, så send en mail til banktjek@penge.dk
Beskriv ganske kort, hvad du har af bank-engagementer, og angiv gerne dine rentesatser. Oplys også dit navn, din adresse, dit telefonnummer, din alder og din beskæftigelse. Du skal selvfølgelig også være klar til at blive fotograferet til Penge & Privatøkonomi.

Med venlig hilsen Esben Sylvest, chefredaktør på Penge & Privatøkonomi

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display