”Et fejlkøb til 57.000 gør man kun en gang”

Tøjproducent Ilse Jacobsen blev engang trukket mange tusinde kroner mere end den oplyste pris for en taske. Hun beholdt den sog alligevel, da butikken havde givet ”champagne og fløjet tasken hjem fra London”.

  Foto: istockphoto.com  

BANK

Nogle vender hver en krone, fordi pengene er små. Andre siger ’nå, men det skal ikke ske igen', når de betaler 57.000 kr. for en taske, de troede kostede 5000.

Ilse Jacobsen fortæller i et interview til Politiken om dengang, en Prada-taske kostede hende godt 1000 pct. mere, end den pris ekspedienten oplyste hende.

Pebret Prada-taske

”Jeg kom engang til at betale i nærheden af 57.000 kroner for en taske ved en fejl. Det gør man kun én gang!”

”Det var en Prada-taske på en rejse til Paris. Jeg så den i vinduet, og da jeg spurgte, hvad den kostede, svarede damen: ’700 euro’. Men hun sagde forkert,” siger Ilse Jacobsen til Politiken.

”I forvejen syntes jeg, det var virkelig mange penge. Jeg kunne ikke drømme om at give så mange tusinde kroner for en taske. Men jeg besluttede mig for at forkæle mig selv og bestilte den.”

”Næste dag hentede jeg den, en ret lille cremefarvet taske i krokodilleskind og betalte med mit credit card. 7.200 euro! Da fik jeg et chok. Men jeg ville ikke være bekendt at gå tilbage med den, for de havde givet os champagne og fløjet tasken hjem fra London og det hele,” siger Ilse Jacobsen.

Stadig en fin investering

Tasken blev derfor så dyr, at hun i dag er nervøs for at bruge den.

”Jeg går med den af og til, men jeg er helt bange for at komme til at glemme den,” siger Ilse Jacobsen, der muligvis kan gøre en fin forretning ud af det alligevel. Tasken er nemlig flere penge værd end 57.000 kr.

”Jeg har overvejet at sælge den, og jeg så den faktisk i en butik for et års tid siden, hvor den var steget 1.000 euro i pris,” siger hun.

”Jeg kunne få mange ture til Gran Canaria for de penge. Men jeg er ikke kommet længere end til tanken.”

 

 

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display