Charlotte scorer 18.500 kroner på at skifte bank

Penge & Privatøkonomi fandt tre testfamilier og bad Bankdoktor.dk finde ud af, hvor meget de kan spare ved at finde den rigtige bank. Læs også, hvordan du selv gør.

BANK

Et rentefald fra 8 procent i den gamle bank til 5,95 procent i den nye – og en årlig besparelse på 18.500 kroner før skat. Og renten kan måske endda blive endnu lavere efter en vurdering af Charlottes bolig.

Det var resultatet, efter Bankdoktor.dk sendte Charlottes bankforretninger i udbud og spurgte en håndfuld banker, om de kunne tilbyde hende bedre renter end i hendes nuværende bank.

Den store besparelse hænger ifølge Paul Schønebeck fra Bankdoktor.dk sammen med, at Charlotte har en stabil indtægt som sygeplejerske og en god andelsbolig. Selv har Charlotte længe haft lyst til at forsøge at finde et bedre lån, men er ikke så god til at forhandle med bankerne ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Anbefalede artikler