Bookmakerne har Peugeot 3008 som favorit til Årets Bil

Fem biler er med i finalen om at blive kåret til årets bedste. Peugeoten tager titlen ifølge bettingfirmaet NordicBet, som også har sat lave odds på sejr til Alfa Romeo Giulia

  Foto: istockphoto.com  

BANK

Årets bil taber som regel mindre i værdi ved et ejerskab end dets umiddelbare konkurrenter. Så måske du gør dig selv en tjeneste på den front ved at søge mod den kommende Peugeot 3008, som introduceres i Danmark i januar 2017. Hvis du sætter en tusse på, at Peugeot 3008 bliver kåret til Årets Bil 2017, så har du muligheden for at vinde 750 kr. NordicBet giver nemlig blot pengene 1,75 gange igen, hvis den franske bil vinder. Det skriver bilmagasinet.dk. 

Italieneren Alfa Romeo Giulia kan du være heldig at tjene lidt mere på, da der er odds 2,25 på den. Derimod levner NordicBet ikke mange chancer til Mercedes Benz E-klasse, Seat Ateca og Suzuki Baleno.

”Peugeot 3008 og Alfa Romeo Giulia skiller sig ud, fordi de begge formår at levere stærke køreegenskaber og nytænkende design til en rimelig pris”, siger NordicBets pressechef, Thomas Holm til bilmagasinet.dk.

”Peugeoten udfordrer SUV-genren med en række spændende løsninger, og den gør det til en utrolig stærk pris i underkanten af 300.000 kroner. Det gør den til vores favorit foran den lidt dyrere italiener”, siger han.

Årets Bil kåres den 1. december.

Tags

Anbefalede artikler