Her er de professionelles alternativ til aktier og obligationer, der giver årlige udbytter på 7-9%

Landets professionelle investorer fokuserer i stigende grad på alternative investeringer, der er uafhængige af udviklingen på aktie- og obligationsmarkedet. Specielt grønne investeringer er i søgelyset, og private investorer kan ligeledes investere i vedvarende energi og opnå stabile, årlige udbytter på 7-9%. Bliv guidet til succes med investeringsformen her.

Annonce

ADVERTORIAL

Hent en intropakke og bliv klogere på investering i solenergi her

Gør som de professionelle investorer

Hvor finder du afkast, der bidrager med stabilitet til din portefølje, i tilfælde af at aktiemarkedet går ned? Stats- og realkreditobligationer er den sikre modvægt til aktierne, men pga. det nuværende rentemiljø er afkastet derfra minimalt.

Siden 2009 er aktiemarkedet ifølge S&P500 steget med 255%. Det er den næststørste optur siden 2. verdenskrig, og mange investorer har uden tvivl nydt godt af denne fremgang. Sætter man udviklingen i et større perspektiv, ses det bare, at samtlige længerevarende bull-perioder – uden undtagelse – er afløst af store fald på aktiekurserne på mellem 22 og 57%.

Mange investorer har lige nu overvægt af aktier, hvilket gør deres portefølje sårbar over for korrektioner på markedet. Derfor fokuserer landets pensionskasser og andre institutionelle investorer i disse år på at opjustere mængden af alternative investeringer som infrastruktur, herunder sol- og vindenergi, og ejendomme.

Bliv klogere på investering i solenergi for private – modtag intropakke

Attraktive udbytter med stor sikkerhed

Med investering i solenergi opnår man stabile, konjunkturuafhængige afkast, der bygger på driften fra store solcelleparker og derfor ikke er påvirket af hverken aktiemarkedet eller renten på obligationer.

Solen er verdens stærkeste energikilde og over en årrække afviger mængden af solskinstimer ikke med mere end +/-2,5%. Derudover betragtes teknologien i solceller som gennemtestet og sikker. Investeringscasen lægger derfor en solid bund i enhver større portefølje og fungerer som modvægt til konjunkturfølsomme aktier, der netop nu er historisk dyre set ift. prisen, man betaler pr. indtjent krone.

 

Shillers PE-indeks juni 2017

Kilde: http://www.multpl.com/shiller-pe/

Grafen viser prisen, man betaler pr. indtjent krone, for sine aktier. Vi ligger lige nu på det næsthøjeste prisleje nogensinde.

 

Bliv guidet til succes med grønne investeringer

Obton er Danmarks største udbyder af investeringer i solenergi og administrerer mere end 300 solcelleparker på vegne af mere end 2000 investorer. Vores eksperter, der har mange års erfaring i branchen, har samlet en række tips og cases, som gør dig klogere på investeringsformen.

Hent intropakke til investering i solenergi her.

 

Hvem er Obton?

Obton er et dansk investeringshus med speciale i at skabe højt og stabilt afkast gennem grønne investeringer i solcelleparker og vindmøller.  

Siden 2006 har vi skabt positive resultater for vores investorer ved at lokalisere og udvælge investeringsprojekter med stabile cash flows, som er uafhængige af aktie- og obligationsmarkedet.  

I dag har Obton 7 mia. kr. under forvaltning på vegne af mere end 2000 investorer. Derudover er Obton Danmarks største udbyder af investeringer i solenergi med over 300 solcelleparker under administration.

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display