©iStock

Her bliver husene solgt på under 100 dage

I disse 11 kommuner går hussalget så godt, at du kan komme af med din bolig på godt 3 måneder eller mindre.

25. november 2015 af Anders Brinck Rosenholm

Indholdet fortsætter efter annoncen

I oktober tog det i gennemsnit 195 dage at få sit hus solgt. Men i 11 af landets kommuner går hussalget så hurtigt, at du kan få solgt din bolig på den halve tid. Her er salgstiden nemlig blot 100 dage eller mindre, det viser tal fra Boligsidens Markedsindeks.

De hurtigst sælgende kommuner ligger næsten alle sammen i Storkøbenhavn, og det er især kommunerne på vestegnen, der har fart over feltet med hele syv pladser på listen. Førstepladsen går til Rødovre, hvor et hus i gennemsnit bliver solgt på kun 64 dage.

Sænk ikke prisen som det første

Hvis dit hus ikke ligger i en af de 11 hurtigst sælgende kommuner, kan du selv gøre en ekstra indsats for at sætte skub i salget.

”Hvis boligen ikke sælger i den fart, man ønsker sig, bør man aldrig starte med at sætte prisen ned men i stedet se på, hvordan man bedre kan vise boligens bedste sider og de muligheder, den rummer”, siger boligstylist Birgitte Vosper til Boligsiden.dk

Det kan være så simple tiltag som at få ryddet op i boligen, både når der skal tages billeder, og når der er fremvisning. Det hjælper heller ikke på købers interesse, hvis boligen er tom, så er du allerede flyttet, så sæt nogle møbler ind og prøv at skabe lidt god stemning, så køberen kan se boligens muligheder.

Indholdet fortsætter efter annoncen

©iStock

Her bliver huset solgt på maks. 100 dage

1. Rødovre: 64 dage

2. Albertslund: 65 dage

3. Tårnby: 74 dage

4. Hvidovre: 78 dage

5. København: 79 dage

6. Brøndby: 86 dage

7. Gladsaxe: 87 dage

8. Herlev: 92 dage

9. Vallensbæk: 94 dage

10. Fredensborg: 99 dage

11. Allerød: 100 dage

Indholdet fortsætter efter annoncen

Indholdet fortsætter efter annoncen

Relateret indhold

Indholdet fortsætter efter annoncen